Δωρεάν Συνάντηση Γιόγκα του Γέλιου @ Athens :D

26 03 2010

Δελτίο Τύπου

Σάββατο 10 Απριλίου 2010: Λέμε όχι στο άγχος και ναι στη Χαρά!

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Χαρούμενος Πλανήτης σας προσκαλεί να θυμηθούμε μαζί τη Χαρά της Ζωής κάνοντας Γιόγκα του Γέλιου!

Πότε; Το Σάββατο 10 Απριλίου 2010, στις 17:30 – 18:30!

Πού; Στον πολυχώρο Spring People, Αγαθάρχου 12, Ψυρρή

Κόστος: Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Χρειάζεται να δηλώσω συμμετοχή; Ναι! Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο 693 47 85 499 (11:00-16:00) ή στο 210 32 52 034 (16:00-21:00).

Τι είναι η Γιόγκα του Γέλιου; Πρόκειται για μια καινούργια πρωτοποριακή τεχνική, προσανατολισμένη στη σωματική άσκηση. Η συνταγή είναι απλή. Συνδυάζουμε απλές ασκήσεις γέλιου, ήπιες αναπνοές και ασκήσεις stretching, ρυθμικά χειροκροτήματα, τραγούδι, και πάνω απ’ όλα παιδική διάθεση και το αποτέλεσμα είναι γέλιο που ρέει κατευθείαν από την καρδιά!

Με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται η διάθεση και η υγεία, αυξάνεται η ευεξία μας και λέμε αντίο στο άγχος!

Η Γιόγκα του Γέλιου ξεκίνησε το 1995 από το Δρ. Μαντάν Κατάρια, παθολόγο, στην Ινδία. Σήμερα έχει γίνει παγκόσμιο κίνημα μια και υπάρχουν πάνω από 6.000 Κλαμπ Γέλιου σε 60 χώρες με 300.000+ μέλη σε όλο τον Κόσμο. Στην Ελλάδα το πρώτο Κλαμπ ιδρύθηκε στην Αίγινα από την Ελένη και τη Βασιλική Σκρέκου τον Οκτώβρη του 2008.

Ποιος μπορεί να κάνει Γιόγκα του Γέλιου; Όλοι! Δεν χρειάζεται να έχει κανείς καλή φυσική κατάσταση ή αίσθηση του χιούμορ για να συμμετέχει σε μια συνάντηση γέλιου.

photo;Happy people, by alivepixel

Τι να φορέσω; Φορέστε άνετα ρούχα και φέρτε μαζί σας ένα έξτρα ζευγάρι κάλτσες, μιας και θα γελάσουμε χωρίς τα παπούτσια μας.

Εσείς ποιές είστε; Είμαστε δύο αδελφές που αναγνωρίζοντας ότι αν δεν περνούν καλά οι γύρω μας, δεν μπορούμε να είμαστε κι εμείς καλά, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Και τι καλύτερο από το να σκορπάμε το γέλιο και τη χαρά! Με σπουδές Οικονομικών και Αρχαιολογίας η Ελένη, και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ψυχολογίας η Βασιλική, η καρδιά μας μένει πάντα στο όραμα ενός Χαρούμενου Πλανήτη! Αν και πρόκειται για πολλή δουλειά, νιώθουμε ότι κάθε άλλο παρά μόνες είμαστε. Στη Γιόγκα του Γέλιου, εκπαιδευτήκαμε τον Οκτώβρη του ‘07 από τον ίδιο τον ιδρυτή του συστήματος, το Δρ Μαντάν Κατάρια, και είμαστε οι πρώτες Ελληνίδες Δασκάλες της μεθόδου αυτής στη χώρα μας.

Σας περιμένουμε να γελάσουμε με την καρδιά μας!


Περισσότερες πληροφορίες

Χαρούμενος Πλανήτης

http://www.laughter-yoga.gr

Eλένη Σκρέκου: [email protected],

Τηλ: 693 47 85 499

Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα συναντήσεων γέλιου!

17 & 18 Απριλίου 2010: Εκπαίδευση Πιστοποιημένων Συντονιστών στη Γιόγκα του Γέλιου στην Αθήνα!

H προώθηση του παγκόσμιου κινήματος της Γιόγκας του Γέλιου στην Ελλάδα είναι μία δράση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Χαρούμενος Πλανήτης.


Ενέργειες

Πληροφορίες

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Please log in to WordPress.com to post a comment to your blog.

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s




Follow

Get every new post delivered to your Inbox.