Προσωπικές Συνεδρίες Υοga Γέλιου για Ζευγάρια

5 09 2015

images-16

Σε αυτή την προσωπική συνεδρία επιδιώκουμε να εκπαιδευτούμε σε μια εσωτερική κατάσταση διαύγειας έχοντας σαν αφετηρία το σώμα, το φυσικό δοχείο της ολότητας της ύπαρξής μας κι εργαλείο ένα εγγενές του λειτουργικό χαρακτηριστικό: το γέλιο!

Μέσα από εξειδικευμένες τεχνικές σωματικής και συναισθηματικής απελευθέρωσης, οι οποίες γεννήθηκαν από κι απευθύνονται σε ζευγάρια, γευόμαστε τη θεραπευτική επίδραση της ανα δύο πρακτικής στη Yoga του Γέλιου: την ενδυνάμωση της αποδοχής, της οικειότητας, της τρυφερότητας, της εκτίμησης, του μοιράσματος, την υγιή απευλευθέρωση της έντασης και την καλλιέργεια της αγάπης και της ευγνωμοσύνης ανάμεσα στους συντρόφους.

Μετά το πέρας της προσωπικής συνεδρίας, το ζευγάρι έχει πλέον στη διάθεσή του ένα αποτελεσματικό εργαλείο διαχείρισης των κοινών προκλήσεων της καθημερινότητας, μα κι ένα ισχυρό εργαλείο συμφιλίωσης, αποδοχής, αυτογνωσίας και συντροφικής συμπόρευσης, μέσω της χρήσης του σώματος.

Οι ασκήσεις εργασίας μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας σαν ζευγάρι.

Οι προσωπικές συνεδρίες Yoga Γέλιου για Ζευγάρια απευθύνονται σε ζευγάρια που επιθυμούν να εξερευνήσουν και να καλλιεργήσουν τη σχέση τους με το σώμα, μέσω του γέλιου, στην άνεση του προσωπικού τους χώρου και δεν απαιτεί πρότερη εμπειρία στη Yoga του Γέλιου**.

Πληροφορίες

Εισηγήτρια: η Βασιλική Σκρέκου, Ιδρύτρια του Ελληνικού Κινήματος Κοινωνικών Κλαμπ Γέλιου κι ερευνήτρια Ελληνικής Αρχετυπικής Κίνησης. (Περισσότερα για την εισηγήτρια εδώ.)

Διάρκεια προσωπικής συνεδρίας: 1.00-1.30 ώρα.

Τοποθεσία: Αθήνα

Στοιχεία επικοινωνίας:

Βασιλική Σκρέκου

6977 12 11 66

[email protected]

Ιστοσελίδα: www.laughter-yoga.gr

couple-laughing

**Η Γιόγκα του Γέλιου είναι μια διασκεδαστική και υγιής μορφή άσκησης με ευεργετικά οφέλη για το σώμα, το νου και τα συναισθήματα. Όπως κάθε μορφή αεροβικής άσκησης δεν πρέπει να εξασκείται από άτομα με ιατρικά προβλήματα, χωρίς εκείνα να συμβουλευτούν πρώτα τον ιατρό τους. Αν και μπορεί να αποτελέσει ένα δυνατό συμπληρωματικό εργαλείο θεραπείας, δεν πρέπει να θεωρείται ως υποκατάστατο φαρμακευτικής αγωγής για φυσικές, νοητικές ή ψυχολογικές ασθένειες.

«When you laugh, you change, and when you change the whole World changes»,

Dr. Madan Kataria, MD, Laughter Yoga Movement Founder


Ενέργειες

Information

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s




Follow

Ενημερωθείτε για κάθε νέα δημοσίευση στο email σας.

Αρέσει σε %d bloggers: